Om løbet

Velkommen til Blomsterløbet, der starter fra Ganløse (Hvidehøjvej - Ganløse Mølle). Blomsterløbet arrangeres af Lions Allerød og Lions Ganløse i samarbejde med Bastrup Sø Rundt

Blomsterløbet eller "rundt om Ganløse" er en variant af et stjerneløb, hvor deltagerne kan komme ud på fire ruter Rute 1 (Farum), Rute 2 (Gørløse), Rute 3 (Stenløse) og Rute 4 (Ballerup). Dette er afhængig af løbsdistancen. Blomsterløbet har så flotte ruter og afvikles på et tidspunkt hvor naturen står i flor, at deltagerne uden tøven har udråbt løbet til "Nordsjællands smukkeste motionscykelløb".

Der er følgende løbsmuligheder: (priser fra 2019)

116 km. Rute 1-2-3-4
Start kl. 9.00 (indtjek fra kl. 07.30)
Pris *170 kr.

94 km. Rute 1-2-3
Start kl. 9.08 (indtjek fra kl. 07.30)
Pris *150 kr-.

58 km. Rute 1-2
Start kl. 9.16 (Indtjek fra kl. 07.30)
Pris *130.

18 km. Rute 1
Start kl. 9.17 (Indtjek fra kl. 07.30)
Pris 60 kr.
 
Ekstra gebyr ved tilmelding på dagen 50 kr. 
Intet gebyr på betaling med Dankort.

Tilmelding
Online tilmeldingen er åben.
Når du forhåndstilmelder dig via nettet, sparer du de 50 kr. pr. person i ekstra gebyr og springer de lange køer over på dagen..
Der er ikke ekstra gebyr på den korteste rute.
 

Når du ikke at forhånds tilmelde dig inden deadline, kan du blot møde op på dagen.

 
Depot og toiletforhold
Der vil være et depot, der er placeret ved Ganløse Mølle (Hvidehøjvej) i Ganløse. Når man er færdig med en rute og skal ud på den næste vil man passere depotet på Hvidehøjvej  i Ganløse. Det længste løb på 116 km. vil således passere depotet tre gange undervejs. På pladsen ved Møllen vil der være toiletfaciliteter som vi beder deltagerne benytte.

Mødested og indtjek
Ved Møllen i Ganløse - Parkering fra Hvidehøjvej på græsarealet. Indtjek starter fra kl. 7.30. Mød op allersenest 30 min. før start. Der er mulighed for at opstille telt eller lave camp på det grønne område.

Afmærkning
Ruterne er afmærket med skilte/orange pile. Desuden vil der på særlige steder være placeret kontrolposter, som sikrer, at udøverne holder sig til ruterne.

Præmier
Der er medalje til den bedst placerede mand og kvinde ved alle distancer. 

Fortæring
I beløbet er inkluderet vand, saft, frugt og sandwich. Bemærk, at der kan købes sodavand, øl, kaffe og the.

Sikkerhed
Brug af cykelhjelm er et krav og brug af tri-styr er ikke tilladt. Din cykel skal naturligvis være i orden m.h.t. bremser, klokke og reflekser. Færdselsloven samt politiets og løbsledelsens anvisninger skal overholdes.

Samaritervagt
Vi har placeret en samaritervagt i målområdet, hvis du undervejs skulle komme "galt afsted". Vores kontrolposter har også en nødhjælpskasse.

Cykeludstyr og energi
Der sælges dele/udstyr til cyklen og rytter lige inden starten f.eks. slanger, dækjern, gel m.v. fra Fri Bikeshop i Lynge

Startnr. og chip
Hvad enten du har forhåndstilmeldt dig eller tilmelder dig på dagen skal du henvende dig i "Tjekindteltet". Her får deltagerne udleveret en engangschip (der sættes på toppen af hjelmen), startnr. til ryggen og fire sikkerhedsnåle. Forvent noget længere ventetid hvis du IKKE har forhåndstilmeldt dig.
 
Tidtagning lukker kl. 14.30.

Endelig placeringer, tider og foto vil ses på hjemmesiden kort tid efter løbet.
 
 

Blomsterløbet arrangeres af Lions Allerød og Lions Ganløse i samarbejde med Bastrup Sø Rundt